ALL DAY MENU
SNACKS
-
Snack Fad
min. 2 personer - 145 per person -
Dansk økologisk stracciatellaradicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L, V)
-
Gravad laksdild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Lynstegt tunsoya / lime – avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede perleløg - wasabi mayo - koriander
-
-
Hummus60sprøde kikærter - chili - chimichurri - fladbrød (G, VG)
-
Rødbede falafel75røget labneh - boghvede (L, G*, V)
-
Dansk økologisk stracciatella75radicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L, V)
-
Gravad laks85dild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Lynstegt tun85soya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Friteret blæksprutte75citron - paprikamayo - chili - forårsløg (L, G)
-
Carpaccio af okse85hasselnødder - Vesterhavs-ost - krydderurter - olivenolie (L*, N*)
-
Sprødt svinebryst70spicy sauce - sesam - syltede perleløg - wasabimayo - koriander
-
Hot wings75 / 140 / 195PS hot sauce – mynte dressing (L, G) – 3/6/9 stk
-
Slider55shortrib - Korean BBQ - friskost - salat - syltede jalapeños (G, L)
HOVEDRETTER
-
Ribeye 275g255Uruguay - kornfodret
-
Rib-eye on bone 800g5951-2 personer - Canada
-
Oksemørbrad 220g285Danmark - økologisk
-
Shortribs195Korean BBQ - grillet lime
-
Grillet lammekrone245grillet citron
-
Stegt andebryst185honning - citron - appelsin
-
Stegt laks175soya/lime dressing - forårsløg – sesam
-
Bagt torsk210brunet smør - kapers - skalotteløg - persille - citron (L*)
-
Tærte155græskar - svampe - bønner - salvie
BURGER
-
Okseburger195økologisk oksekød - brioche - Vesterhavs-ost - økologisk bacon - sød sennep - PS dressing - fritter - ketchup - chili mayo (L, G*)
-
PSØ’s Burger185beyond meat - løg - svampe - Vesterhavs-ost - svampecréme - PS dressing - fritter - ketchup - chili mayo (L, G*, V)
SIDES
55
-
BroccoliGoma dressing - forårsløg - chili - sesam (V, G*)
-
Grønne bønnersennep-vinaigrette - persille - rødløg (V)
-
Selleri salatcréme fraîche - vindruer - valnød - havesyre (V, L, N*)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - croutons - Gran ost (L, G*)
-
Salt-bagte rødbederbalsamico - olivenolie - sprød quinoa - mizuna (V)
-
Penne pastapesto - friske tomater - Gran ost - basilikum (L, G, V, N*)
-
Stegte kartoflerhvidløg - rosmarin - timian (V)
-
Pommes frites
PIZZA
-
Kafta165tomatsauce - mozzarella - marineret hakket oksekød - persille - chili (L, G)
-
Spicy salami165tomatsauce – mozzarella – rødløg (L, G)
-
Kartoffel145mozzarella - dansk rødkit - figner - rosmarin (L, G, V)
-
Margarita145tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
SAUCER
-
Béarnaise sauce30
-
Andesauce25
-
Pebersauce25
-
Chimichurri20
-
PS Hot sauce20
-
Chilimayo20
-
Trøffelcréme20
-
Ketchup10
DESSERT
-
Ris á la mande95mandler - kirsebær (L, N)
-
Karamel panna cotta85bagt æble - crumble (L, G*)
-
Dagens Is65spørg din tjener
VIN
WINE BY THE GLASS
-
BUBBLES
-
N/V Rocca dei Forti Cantine Togni Organic Sparkling – alcohol free70
-
N/V Oddbird Sparkling Rosé, Languedoc-Roussillon – alcohol free75
-
N/V Campo dei Sass Extra Dry Case Paolin, Venezia80
-
N/V Cremant De Bourgogne, Baron Auguste95
-
WHITE
120 -
2022 Chardonnay Louise Damiron, Vin de France75
-
2022 Chablis Bernard Defaix, Burgundy120
-
2021 Sauvignon Blanc J. de Villebois, Loire – alcohol free75
-
2022 Sancerre L’Authentique Thomas Labaille, Chavignol115
-
2021 Riesling Bio Trocken Brogsitter Weingüter, Mosel80
-
2021 Haus Klosterberg Pinot Blanc Markus Molitor, Mosel95
-
ROSÉ
120 -
2021 Oui Oui Fleur de Printemps Rosé80
-
2022 Sancerre Pinot Noir Rosé Lucien Crochet, Loire525
-
RED
100 -
2021 Acrobat Pinot Noir King’s Estate Willamette Valley, Oregon120
-
2022 Séguret Côtes du Rhône Villages Seigneur, de Renouard75
-
2017 Chianti Classico DOCG Forcole, Tenuta Degli Dei100
-
2021 Barbera D´Alba Castello di Neive, Piedmont95
-
2020 Nebbiolo d´Alba Quattro Cloni, Brangero, Piedmont110
-
2017 Campi Magri Ripasso Superiore Corte Sant Alda, Veneto150
-
OTHER FAVOURITES
-
2022 Ribera del Duero Joven Roble Pago de los Capellanes, Spain95
DRIKKEKORT
COCKTAILS
-
New Cuban125Havana Club 3 Años- St Germain Elderflower Liqueur- mint - lime - soda
-
Spicy Margarita125jalapeño infused Olmeca Silver Tequila - Cointreau- lime - agave
-
Winter Smash125Absolut Vodka - crème de mûre - blackberries - raspberries - lemon - soda
-
Cranberry Fizz125cranberry infused Beefeater 24 Gin - cranberry syrup - lemon - egg white
-
Amaretto Sour125Disaronno Amaretto - lemon - sugar - egg white
-
Spiced Old Fashioned125Bulleit Bourbon - orange cinnamon syrup - orange bitters
-
Espresso Martini125Absolut Vodka - Kahlua - Espresso - crème de cacao
PS SIGNATURES
Glass / Pitcher
-
PS Passion125 / 450Absolut Vodka - passionfruit syrup - lime juice - soda
-
PS Rhubarb125 / 450Beefeater 24 Gin - Aperol - rhubarb syrup - lime juice - Three Cents pink grapefruit soda
-
PS Mango125 / 450Havana Club 7 Años - Havana Club 3 Años - mango syrup - coconut cream - lime
PS LONGDRINKS
Glass / Pitcher
-
Paloma115 / 425Olmeca Silver Tequila - Three Cents pink grapefruit soda - lime
-
Mule115 / 425Absolut Vodka - ginger beer - lime
-
PS Stormy115 / 425Havana 7 Años - ginger beer - lime
-
Tom Collins115 / 425Beefeater 24 Gin - lemon - sugar - soda
VIRGIN COCKTAILS
-
Berry Me70blackberries - organic passion syrup - lime juice
-
Virgin Mojito70lime - mint - sugar - soda
GIN & TONIC
-
Plymouth Gin125 / 500Fever Tree Indian Tonic - orange
-
Beefeater 24115 / 450Fever Tree Indian Tonic - lime
-
Monkey 47135 / 550Fever Tree Indian Tonic - burnt rosemary - lemon
-
Monkey 47 Sloe Gin135 / 550Fever Tree Light Lemon Tonic - lemon - blueberries
-
Hendrick’s Gin125 / 500Fever Tree Indian Tonic - black pepper - cucumber
DRAUGHT BEER
-
Carlsberg - 40 cl.65
-
Tuborg Julebryg - 40 cl.65
-
Kronenbourg Blanc – 40cl70
-
Jacobsen Yakima IPA - 40cl75
-
Grimbergen Double Ambrée - 40 cl75
BOTTLED BEER / CIDER
-
Carlsberg Nordic (alcohol free)45
-
San Miguel 0,0 (alcohol free)45
-
Kronenbourg 166465
-
La Chouette Cider75
CO2 NEUTRAL & ORGANIC
Bottled beers from Svaneke Bryghus, Bornholm
-
West Coast IPA70
-
Blonde65
-
Mørk Guld65
-
Dark Lager Julebryg – 50cl75
-
Don’t Worry Julebryg (alcohol free) – 50cl75
-
Don’t Worry Pale Ale (alcohol free)65
-
Don’t Worry Brown Ale (alcohol free) – 33cl65
SOFT DRINKS & JUICE
-
Soda35Coca Cola - Zero - Fanta - Sprite - Schweppes Lemon
-
Juice40orange or apple
-
Folk Nordic Kombucha65sour cherries
-
Homemade Lemonade45lemon, lime & mint / elderflower / rhubarb
-
Water - 1 litre40still or sparkling
Coffee & Tea
-
Espresso30
-
Americano – Macchiato – Cortado35
-
Cappuccino45
-
Caffe latte – Spiced chai latte – AC Perch tea (please ask for selection)45
-
Hot chocolate w/ whipped cream – Iced coffee50(add Bailey’s +45)
-
Irish Coffee - Italian Coffee - Lumumba - Hot Toddy110
AVECS 4cl
-
Bailey’s50
-
Hennessy VS95
-
Hennessy XO195
-
Grappa di Grattamacco85
-
Grappa di Brunello Riserva Il Poggione125
-
Lemorton Vieux Calvados 3 ans Trois Etoiles85
-
Lemorton Vieux Calvados Réserve 10 ans115
-
Bas Armagnac VSOP Veuve Goudoulin85
-
Bas Armagnac 30 ans Veuve Goudoulin145
EVENT MENU
Menuen er gældende følgende datoer i tidsrummet 16:00-20:00: 17/11 & 12/12
-
SHARING SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili - chimichurri - fladbrød (G, V )
-
Lynstegt tunsoya / lime – avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede perleløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G* L)
-
Pommes fritesBéarnaise
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
To retter 495 p/p - Tre retter 525 p/p
SELSKABSMENUER
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
JULEMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Rødbede falafelrøget friskost (L, V)
-
Gravad laksdild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Stegt andebrysthonning - citron - appelsin
-
SIDE ORDERS
-
Salt-bagte rødbederbalsamico - olivenolie - sprød quinoa - mizuna
-
Selleri salatcreme fraiche - vindrue - valnød - havesyre (L, N*)
-
Stegte kartoflerhvidløg – rosmarin - timian
-
SAUCE
-
Andesauce(L)
-
DESSERT
-
Ris á la mandemandler - kirsebær (L, N*)
-
435
SHARING MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Dansk økologisk stracciatellaradicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L)
-
Gravad laksdild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Carpaccio af oksehasselnødder - Vesterhavs-ost - krydderurter - olivenolie (L*, N*)
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Short ribsKorean BBQ - grillet lime
-
SIDE ORDERS
-
BroccoliGoma dressing - forårsløg - chili - sesam (G, V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise(V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
445
OPTION MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili - chimichurri (V)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Stegt andebrysthonning - citron - appelsin
-
Eller
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr.Danmark - økologisk
-
SIDE ORDERS
-
Grønne bønnersenneps-vinaigrette - persille - rødløg (V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Pebersauce(L)
-
Béarnaise(V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
435 (ANDEBRYST)
-
465 (RIB-EYE)
-
495 (OKSEMØRBRAD)