• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOSTMENU
  • AFTENMENU
  • VIN
  • DRIKKEKORT

FROKOSTMENU

SNACKFAD

145 per person Min. 2 personer

SE MENUEN HER
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    55
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

FROKOSTRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Salat med gedeost
    135
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Salat med tun
    135
    spidskål - forårsløg - broccoli - avocado - sesam - chili - Goma dressing
  • Caesar salat med dansk kylling
    135
    hjertesalat - spidskål - croutoner - parmesan - caesar dressing (L, G)
  • Stegt laks
    245
    soya/lime - broccoli - stegte kartofler
  • Pizza sandwich
    105
    kylling - salat - parmesan - caesar dressing - chili - rødløg (L, G)
  • Hakkebøf
    165
    grøn salat - stegte kartofler - pebersauce (L)
  • Steak frites
    275
    rib eye - pommes frites - grøn salat - béarnaise créme (L)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    155
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    165
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

HOVEDRETTER

  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg - sesam (G*)
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (L)
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret

SIDES - 55 KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps-vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (V, G, L*)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (V, L*)
  • Pommes frites
    (VG)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Pebersauce
    25
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

AFTENMENU

PS MENU

SE MENUEN HER
  • 1. SERVERING
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • 2. SERVERING
  • Rib eye
    Uruguay - kornfodret
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Pommes frites
    (VG)
  • Béarnaise sauce
    (V)
  • 425 PR. PERSON
    minimum 2 personer. Skal bestilles af hele bordet

SNACK FAD

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • 145 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    55
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    225
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg – sesam
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (G)
  • Grillet lammekrone
    245
    grillet citron
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay - kornfodret
  • Ribeye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye on bone 800g
    595
    1-2 personer - Australien

BURGERS

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    185
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    195
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (G, L*, V)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • Pommes frites
    (VG)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

DESSERT

  • Vanille panna cotta
    95
    rabarber - crumble (L, G*)
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 

VIN

WINE BY THE GLASS

SE HELE VINKORTET
  • BUBBLES
  • N/V Oddbird Sparkling Rosé, Languedoc-Roussillon – alcohol free
    75
  • N/V Cremant d’Alsace Fernand Engel, Alsace
    85
  • WHITE
  • 2023 Chardonnay Louise Damiron, Vin de France
    85
  • 2023 Macôn-Villages Grange Magnien Louis Jadot, Burgundy
    120
  • 2021 Sauvignon Blanc J. de Villebois, Loire – alcohol free
    75
  • 2023 Sancerre L’Authentique Thomas Labaille, Chavignol
    110
  • 2023 Deinhard Green Label Riesling Kabinett, Mosel
    75
  • 2023 Fiegl Pinot Grigio Isonzo Villa Duga, Friuli
    90
  • ROSÉ
  • 2023 Jolie Terre de Providence Rosé, Bijou
    80
  • RED
  • 2021 Pinot Noir Central Coast Secret Cellars, California
    110
  • 2020 Vacqueyras Rouge Marius Labadens
    120
  • 2023 Valpolicella Classico Masua di Jago Recchia, Veneto
    75
  • 2021 Avamposti Altrove Nebbiolo Tenuta Il Cascinone, Monferrato
    85
  • N/V Domaine de la Prade Oddbird Merlot & Shiraz, Languedoc-Roussillon – alcohol free
    80
  • 2020 Rioja Crianza Bodegas Bai Gorri, Spain
    100
  • DESSERT WINE
    125
  • 2017 Tawny Port LBV, Santa Eufemia
    75

DRIKKEKORT

PS SIGNATURES

Glass / Pitcher

SE HELE DRIKKEKORTET
  • PS Passion
    125 / 450
    Absolut Vodka - passionfruit - lime - soda
  • PS Rhubarb
    125 / 450
    Beefeater 24 Gin - Aperol - rhubarb - lime - pink grapefruit soda
  • PS Mango
    125 / 450
    Havana Club 7 Años - Havana Club 3 Años - mango - coconut cream - lime
  • PS Sangria
    95 / 375
    rosé wine - Cointreau - raspberry - strawberry - orange bitters

COCKTAILS

Glass / Pitcher

  • Spicy Margarita
    125
    jalapeño infused Olmeca Silver Tequila - Cointreau - lime - agave
  • Cranberry Fizz
    125
    cranberry-infused Beefeater 24 - Monkey 47 Sloe Gin - cranberry sirup - lemon - egg white
  • Espresso Martini
    125
    Absolut Vodka – Kahlua – espresso
  • Mojito
    110 / 425
    Havana Club 3 Años - lime - mint

PS LONGDRINKS

Glass / Pitcher

  • Paloma
    115 / 425
    Olmeca Silver Tequila - pink grapefruit soda - lime
  • Mule
    115 / 425
    Absolut Vodka - ginger beer - lime
  • PS Stormy
    115 / 425
    Havana 7 Años - ginger beer - lime
  • Bramble
    115 / 425
    Beefeater 24 Gin - lemon - blackberry

GIN & TONIC

  • Plymouth Gin
    125 / 450
    Fever Tree Indian Tonic - orange
  • Beefeater 24
    115 / 425
    Fever Tree Indian Tonic - lime
  • Monkey 47
    135 / 475
    Fever Tree Indian Tonic - burnt rosemary - lemon
  • Monkey 47 Sloe Gin
    135 / 475
    Fever Tree Lemon Tonic - lemon - blueberries
  • Hendrick’s Gin
    125 / 450
    Fever Tree Indian Tonic - black pepper - cucumber

VIRGIN COCKTAILS

  • Berry Me
    70
    blackberries - organic passion syrup - lime juice
  • Virgin Mojito
    65
    lime - mint - sugar - soda

DRAUGHT BEER

  • Carlsberg - 40 cl.
    65
  • Tuborg Classic - 40 cl.
    65
  • Kronenbourg Blanc – 40cl
    70
  • Jacobsen Yakima IPA - 40cl
    75
  • Jacobsen Brown Ale - 40cl
    75

BOTTLED BEER

33cl

  • Peroni
    60
  • Kronenbourg 1664
    65
  • Guld Tuborg
    65
  • Carlsberg Profil
    65

ALCOHOL FREE

33cl

  • Tuborg Classic 0,0
    55
  • San Miguel 0,0
    60
    25cl
  • Svaneke Bryghus Don’t Worry Pale Ale
    75

SOFT DRINKS & JUICE

  • Soda
    40
    Coca Cola - Zero - Fanta - Sprite - Schweppes Lemon
  • Red Bull / Red Bull sugar free
    50
  • Juice
    45
    orange or apple
  • Homemade Lemonade
    50
    lemon, lime & mint / elderflower / rhubarb / ginger & lemon
  • Water - 1 litre
    40
    still or sparkling

Coffee & Tea

  • Espresso
    30
  • Americano – Macchiato – Cortado
    35
  • Cappuccino
    45
  • Caffe latte
    45
  • Spiced chai latte
    45
  • AC Perch tea
    45
    (please ask for selection)
  • Hot chocolate w/ whipped cream – Iced coffee
    50
    (add Bailey’s +45)
  • Iced coffee
    50
    (add Bailey’s +45)
  • Irish Coffee - Italian Coffee - Lumumba
    110

AVECS 4cl

  • Bailey’s
    50
  • Martell VS
    95
  • Martell XO
    195
  • Grappa di Brunello Il Poggione
    85
  • Grappa di Poli Cleopatra Amarone Oro
    125
  • Lemorton Vieux Calvados 3 ans Trois Etoiles
    85
  • Lemorton Vieux Calvados Réserve 10 ans
    115
  • Bas Armagnac VSOP Veuve Goudoulin
    85
  • Bas Armagnac 30 ans Veuve Goudoulin
    145
  • Østerbrogade 106
    2100 København Ø
  • +45 31311340
  • obro@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 01:30
  • Lørdag
    11:30 - 01:30
  • Søndag
    11:30 - 23:00

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00.
All day menu kan bestilles fra 11:30 til 22:00 (mandag til lørdag).
Søndag kan den bestilles fra 11:30 til 21:00

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat