• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • NYTÅR 2025
  • JUL
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • NYTÅR 2025
  • JUL
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOSTMENU
  • AFTENMENU
  • VIN
  • DRIKKEKORT
  • EVENT MENU

FROKOSTMENU

SNACKFAD

150 per person Min. 2 personer

SE MENUEN HER
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - koriander

SNACKS

  • Hummus
    70
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    60
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Kroket af and
    85
    padróns - karamelliseret æble-chutney (G, L)
  • Gravad laks
    90
    peberrodscreme - græskar - grønkål (L*)
  • Lynstegt tun
    90
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    80
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    90
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Carpaccio af okse
    90
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/135/190
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

FROKOSTRETTER

  • Grillet aubergine
    145
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Salat med gedeost
    135
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Salat med tun
    135
    spidskål - forårsløg - broccoli - avocado - sesam - chili - Goma dressing
  • Caesar salat med dansk kylling
    135
    hjertesalat - spidskål - croutoner - parmesan - caesar dressing (L, G)
  • Stegt laks
    245
    soya/lime - broccoli - pommes frites
  • Steak frites
    275
    rib eye - pommes frites - grøn salat - béarnaise créme (L)
  • Flæskestegs sandwich
    160
    Flæskesteg - rødkål – syltede agurker - brioche – Dijon -mayo – pommes frites

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    155
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    165
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    170
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    170
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    155
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    165
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

HOVEDRETTER

  • Stegt laks
    185
    soya/lime - forårsløg - sesam (G*)
  • Stegt andebryst
    185
    gulerod - Szechuan peber - citrus - honning
  • Oksemørbrad 220g
    295
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye 275g
    265
    Uruguay - kornfodret

SIDES - 55 KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Grillede gulerødder
    appelsin - drænet yoghurt - ingrid ærter
  • Rødkål & julesalat
    klementin - valnøddekrokant - grov sennep (N*)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (V, G, L*)
  • Kartoffelkompot
    brunet smør - hasselnødder - karse (L, N*)
  • Pommes frites
    (VG)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Pebersauce
    25
    (V)
  • Ande-skysauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

AFTENMENU

PS MENU

SE MENUEN HER
  • SNACKS
  • Kroket af and
    padróns - karamelliseret æble-chutney (G, L)
  • Gravad laks
    peberrodscreme - græskar - grønkål (L*)
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • HOVEDRET
  • Stegt andebryst
    gulerod - Szechuan peber - citrus - honning
  • SIDE ORDERS
  • Rødkål & julesalat
    klementin - valnøddekrokant - grov sennep (N*)
  • Kartoffelkompot
    brunet smør - hasselnødder - karse (L, N*)
  • SAUCE
  • Ande-skysauce
    (L)
  • DESSERT
  • Panna cotta
    kirsebær - mandler (L, N*)
  • 395 PR. PERSON
    serveres til hele bordet

SNACK FAD

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
  • 150 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    70
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    60
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Kroket af and
    85
    padróns - karamelliseret æble-chutney (G, L)
  • Gravad laks
    90
    peberrodscreme - græskar - grønkål (L*)
  • Lynstegt tun
    90
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    80
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    90
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Carpaccio af okse
    90
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/135/190
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    145
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    235
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    185
    soya/lime - forårsløg – sesam
  • Stegt andebryst
    185
    gulerod - Szechuan peber - citrus - honning
  • Grillet lammekrone
    285
    timian - rosmarin - hvidløg
  • Oksemørbrad 220g
    295
    Uruguay - kornfodret
  • Ribeye 275g
    265
    Uruguay - kornfodret

BURGERS & SALATER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    185
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    195
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)
  • Cæsar salat
    175
    dansk kylling - hjertesalat - spidskål - croutoner - parmesan - cæsar dressing (L, G)

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*)
  • Grillede gulerødder
    appelsin - yoghurt - ingrid ærter
  • Rødkål & julesalat
    klementin - valnøddekrokant - grov sennep (N*)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (G, L*, V)
  • Kartoffelkompot
    brunet smør - hasselnødder - karse (L, N*)
  • Pommes frites
    (VG)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    155
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    165
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    170
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    170
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    (L)
    (L)
  • Ande-skysauce
    (L)
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

DESSERT

  • Panna cotta
    95
    kirsebær - mandler (L, N*)
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 

VIN

WINE BY THE GLASS

SE HELE VINKORTET
  • BUBBLES
  • N/V Oddbird Sparkling Rosé, Languedoc-Roussillon – alcohol free
    75
  • N/V Cremant d’Alsace Fernand Engel, Alsace
    85
  • WHITE
  • 2023 Chardonnay Louise Damiron, Vin de France
    85
  • 2023 Macôn-Villages Grange Magnien Louis Jadot, Burgundy
    120
  • 2021 Sauvignon Blanc J. de Villebois, Loire – alcohol free
    75
  • 2023 Sancerre L’Authentique Thomas Labaille, Chavignol
    110
  • 2023 Deinhard Green Label Riesling Kabinett, Mosel
    75
  • 2023 Fiegl Pinot Grigio Isonzo Villa Duga, Friuli
    90
  • ROSÉ
  • 2023 Jolie Terre de Providence Rosé, Bijou
    80
  • RED
  • 2021 Pinot Noir Central Coast Secret Cellars, California
    110
  • 2020 Vacqueyras Rouge Marius Labadens
    120
  • 2023 Valpolicella Classico Masua di Jago Recchia, Veneto
    75
  • 2021 Avamposti Altrove Nebbiolo Tenuta Il Cascinone, Monferrato
    85
  • N/V Domaine de la Prade Oddbird Merlot & Shiraz, Languedoc-Roussillon – alcohol free
    80
  • 2020 Rioja Crianza Bodegas Bai Gorri, Spain
    100
  • DESSERT WINE
    125
  • 2017 Tawny Port LBV, Santa Eufemia
    75

DRIKKEKORT

PS SIGNATURES

Glass / Pitcher

SE HELE DRIKKEKORTET
  • PS Passion
    125 / 450
    Absolut Vodka - passionfruit - lime - soda
  • PS Rhubarb
    125 / 450
    Beefeater 24 Gin - Aperol - rhubarb - lime - pink grapefruit soda
  • PS Mango
    125 / 450
    Havana Club 7 Años - Havana Club 3 Años - mango - coconut cream - lime

COCKTAILS

Glass / Pitcher

  • Cranberry Fizz
    125
    Cranberry infused Beefeater gin - cranberry - lemon - egg white
  • Autumn Orchard
    125
    Havana Club 7 Años - Aperol - pear - ginger - nutmeg
  • Spicy Margarita
    125
    Jalapeño infused Olmeca Silver Tequila - Cointreau - lime - agave
  • Espresso Martini
    125
    Absolut Vodka - Kahlua - coffee

PS LONGDRINKS

Glass / Pitcher

  • Paloma
    115 / 450
    Olmeca Silver Tequila - pink grapefruit soda - lime
  • Mule
    115 / 450
    Absolut Vodka - ginger beer - lime
  • PS Stormy
    115 / 450
    Havana 7 Años - ginger beer - lime
  • Bramble
    115 / 450
    Beefeater 24 Gin - lemon - blackberry
  • Monkey 47 Sloe Gin
    135 / 550
    Fever Tree Lemon Tonic - lemon - blueberries

MOCKTAIL

  • Berry Me
    70
    Blackberries - organic passion syrup - lime juice

DRAUGHT BEER

  • Carlsberg - 40 cl.
    60
  • Tuborg Classic - 40 cl.
    65
  • Kronenbourg Blanc – 40cl
    70
  • Jacobsen Yakima IPA - 40cl
    80
  • Grimbergen Blonde - 40cl
    75

BOTTLED BEER

33cl

  • Peroni
    65
  • Kronenbourg 1664
    65
  • Tuborg Sprød
    55
  • Guld Tuborg
    55
  • Carlsberg Profil
    55

ALCOHOL FREE

33cl

  • Tuborg Classic 0,0
    55
  • San Miguel 0,0
    60
    25cl
  • Svaneke Bryghus Don’t Worry Pale Ale
    75
  • Kirin Ichiban 0,0
    70

SOFT DRINKS & JUICE

  • Soda
    40
    Coca Cola - Zero - Fanta - Sprite - Schweppes Lemon
  • Red Bull / Red Bull sugar free
    50
  • Homemade Lemonade
    50
    Lemon / Lime / Mint
  • Elderflower lemonade
    50
  • Rhubarb lemonade
    50
  • Ginger/Lemon lemonade
    50
  • Water - 1 litre
    40
    still or sparkling

Coffee & Tea

  • Americano
    35
  • Espresso
    25 / 35
  • Macchiato
    30 / 40
  • Cortado
    35 / 45
  • Cappuccino
    40 / 45
  • Caffe latte
    40 / 45
  • Flat White
    45
  • Spiced chai latte
    45
  • AC Perch tea
    45
    (please ask for selection)
  • Hot chocolate w/ whipped cream – Iced coffee
    50
    (add Bailey’s +45)
  • Iced coffee
    50
    vanilla or caramel
  • Irish Coffee - Italian Coffee - Lumumba
    110
  • Italian Coffee
    110
  • Lumumba
    110

AVECS 4cl

  • Bailey’s
    50
  • Martell VS
    95
  • Martell XO
    195
  • Grappa di Brunello Il Poggione
    85
  • Grappa di Poli Cleopatra Amarone Oro
    125
  • Lemorton Vieux Calvados 3 ans Trois Etoiles
    85
  • Lemorton Vieux Calvados Réserve 10 ans
    115
  • Bas Armagnac VSOP Veuve Goudoulin
    85
  • Bas Armagnac 30 ans Veuve Goudoulin
    145

EVENT MENU

  • SHARING SNACKS

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (L)

  • Gravad laks
    peberrodscreme - græskar - grønkål (L*)

  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabi mayo - koriander
  • HOVEDRET

  • Rib-eye steak 275 gr.
    Uruguay - kornfodret

  • Grøn salat
    senneps vinaigrette

  • Pommes frites

  • Béarnaise
  • DESSERT

  • Panna cotta
    kirsebær - mandler (L, N*)

  • To retter 495 p/p - Tre retter 545 p/p
  • Østerbrogade 106
    2100 København Ø
  • +45 31311340
  • obro@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 01:30
  • Lørdag
    11:30 - 01:30
  • Søndag
    11:30 - 23:00

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00.
All day menu kan bestilles fra 11:30 til 22:00 (mandag til lørdag).
Søndag kan den bestilles fra 11:30 til 21:00

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat