PRIVATE DINING
Selskab i private rammer
På PS Bar & Grill Østerbro har du mulighed for at holde selskaber fra 8 personer og op. Ønsker I helt private rammer har vi i vores selskabslokale mulighed for bespise op til 40 siddende gæster. Sammen med dig fastlægger vi menu og vine efter dine ønsker til arrangementet. Derudover skal du bare overlade resten til os og nyde din fest sammen med dine gæster. Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmafest. Vi er altid klar til at hjælpe dig hele vejen rundt.
-
Send os en mail på obro@psbar.dk eller ring til os på +45 31 31 13 40
SELSKABSMENUER
Kører i periode 02-01-25 til og med 25-03-25
SÆSONMENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili romesco (VG)
-
Røget laksfriskost - kål - æble - boghvede (L)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede løg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Svampe-farseret perlehønecitrus skal - timian (L)
-
SIDE ORDERS
-
Rødbedefeta - balsamico - quinoa (L, V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Stegte kartoflerkryddersmør - citron (L*, V)
-
SAUCE
-
Portvinssauce(L)
-
325
-
-
MED DESSERT
-
Æbletærtekanel - makroner - créme fraîche (G, L, N)
-
395
SHARING MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Stegt chorizoPico de Gallo - peberfrugt-créme
-
Røget laksfriskost - kål - æble - boghvede (L)
-
Carpaccio af oksehasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Svampe-farseret perlehønecitrus skal - timian (L)
-
SIDE ORDERS
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Broccoliforårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise sauce
-
Portvinssauce(L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade parfaitMiso karamel - broken gel - sesam cookie (G, L)
-
475
OPTION MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili romesco (VG)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avokado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede løg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr. + 30Uruguay - kornfodret
-
SIDE ORDERS
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Grønne bønnersennepsdressing - rødløg - persille (VG)
-
Pommes frites(VG)
-
SAUCE
-
Pebersauce(L)
-
Béarnaise sauce
-
DESSERT
-
Hvid chokolade parfaitMiso karamel - broken gel - sesam cookie (G, L)
-
495
KOMMENDE SELSKABSMENUER
Kører i periode 26-03-25 til og med 01-07-25
SÆSON MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter – chili romesco
-
Røget laksfriskost - hvide asparges - boghvede (L)
-
Stegt chorizopico de gallo - peberfrugtcréme
-
HOVEDRET
-
Svampe-farseret perlehønecitrus skal - timian (L)
-
SIDE ORDERS
-
AspargesCannelinni bønner – citron - urter
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Stegte kartoflerkryddersmør - citron (L*, V)
-
SAUCE
-
Portvinssauce(L)
-
325 PR. PERSON
-
-
MED DESSERT
395 -
Vanille panna cottarabarber - crumble (G, L)
SHARING MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Røget laksfriskost - hvide asparges - boghvede (L)
-
Prosciutto Toscanalufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
-
Carpaccio af oksehasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Svampe-farseret perlehønecitrus skal - timian (L)
-
SIDE ORDERS
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Broccoliforårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise
-
Portvinssauce(L)
-
DESSERT
-
Vanille panna cottarabarber - crumble (G, L)
-
475 PR. PERSON
OPTION MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili romesco
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr. + 30Uruguay - kornfodret
-
SIDE ORDERS
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Grønne bønnersenneps-dressing - rødløg - persille
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Pebersauce(L)
-
Béarnaise
-
DESSERT
-
Vanille panna cottarabarber - crumble (G, L)
-
495 PR. PERSON