SELSKABSMENUER
Kører i periode 12-11-25 til og med 23-12-25
SÆSON MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Kroket af andpadróns - karamelliseret æble-chutney (G, L)
-
Gravad lakspeberrodscreme - græskar - grønkål (L*)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
-
HOVEDRET
-
Stegt andebrystgulerod - Szechuan peber - citrus - honning
-
SIDE ORDERS
-
Rødkål & julesalatklementin - valnøddekrokant - grov sennep (N*)
-
Kartoffelkompotbrunet smør - hasselnødder - karse (L, N*)
-
SAUCE
-
Ande-skysauce(L)
-
DESSERT
-
Panna cottakirsebær - mandler (L, N*)
-
395 PR. PERSON
OPTION MENU
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
-
SNACKS
-
Gravad lakspeberrodscreme - græskar - grønkål (L*)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr. + 30Uruguay - kornfodret
-
SIDE ORDERS
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)
-
Grønne bønnersenneps-dressing - rødløg - persille
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Pebersauce(L)
-
Béarnaise
-
DESSERT
-
Panna cottakirsebær - mandler (L, N*)
-
495 PR. PERSON