• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking

SELSKABSMENUER

Kører i periode 26-03-25 til og med 01-07-25

SE MENUERNE SOM PDF

SÆSON MENU

Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.

  • SNACKS

  • Hummus
    sprøde kikærter – chili romesco

  • Røget laks
    friskost - hvide asparges - boghvede (L)

  • Stegt chorizo
    pico de gallo - peberfrugtcréme
  • HOVEDRET

  • Svampe-farseret perlehøne
    citrus skal - timian (L)
  • SIDE ORDERS

  • Asparges
    Cannelinni bønner – citron - urter

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • SAUCE

  • Portvinssauce
    (L)
  • 325 PR. PERSON

  • MED DESSERT
    395

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)

SHARING MENU

Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.

  • SNACKS

  • Røget laks
    friskost - hvide asparges - boghvede (L)

  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)

  • Carpaccio af okse
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • HOVEDRET

  • Rib-eye
    Uruguay - kornfodret

  • Svampe-farseret perlehøne
    citrus skal - timian (L)
  • SIDE ORDERS

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)

  • Pommes frites
  • SAUCE

  • Béarnaise

  • Portvinssauce
    (L)
  • DESSERT

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)
  • 475 PR. PERSON

OPTION MENU

Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.

  • SNACKS

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco

  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander

  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
  • HOVEDRET

  • Rib-eye steak 275 gr.
    Uruguay - kornfodret

  • Eller

  • Oksemørbrad 220 gr. + 30
    Uruguay - kornfodret
  • SIDE ORDERS

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Grønne bønner
    senneps-dressing - rødløg - persille

  • Pommes frites
  • SAUCE

  • Pebersauce
    (L)

  • Béarnaise
  • DESSERT

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)
  • 495 PR. PERSON
  • Østerbrogade 106
    2100 København Ø
  • +45 31311340
  • obro@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 01:30
  • Lørdag
    11:30 - 01:30
  • Søndag
    11:30 - 23:00

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00.
All day menu kan bestilles fra 11:30 til 22:00 (mandag til lørdag).
Søndag kan den bestilles fra 11:30 til 21:00

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat