• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTENMENU

PS MENU

SE MENUEN HER
  • 1. SERVERING
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • 2. SERVERING
  • Rib eye
    Uruguay - kornfodret
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Pommes frites
    (VG)
  • Béarnaise sauce
    (V)
  • 425 PR. PERSON
    minimum 2 personer. Skal bestilles af hele bordet

SNACK FAD

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • 145 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    55
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    225
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg – sesam
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (G)
  • Grillet lammekrone
    245
    grillet citron
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay - kornfodret
  • Ribeye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye on bone 800g
    595
    1-2 personer - Australien

BURGERS

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    185
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    195
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (G, L*, V)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • Pommes frites
    (VG)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

DESSERT

  • Vanille panna cotta
    95
    rabarber - crumble (L, G*)
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 
  • Østerbrogade 106
    2100 København Ø
  • +45 31311340
  • obro@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 01:30
  • Lørdag
    11:30 - 01:30
  • Søndag
    11:30 - 23:00

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00.
All day menu kan bestilles fra 11:30 til 22:00 (mandag til lørdag).
Søndag kan den bestilles fra 11:30 til 21:00

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat