• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTENMENU

PS MENU

SE MENUEN HER
  • 1. SERVERING
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • 2. SERVERING
  • Rib eye
    Uruguay - kornfodret
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Pommes frites
    (VG)
  • Béarnaise sauce
    (V)
  • 425 PR. PERSON
    minimum 2 personer. Skal bestilles af hele bordet

SNACK FAD

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • 145 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    55
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    225
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg – sesam
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (G)
  • Grillet lammekrone
    245
    grillet citron
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay - kornfodret
  • Ribeye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye on bone 800g
    595
    1-2 personer - Australien

BURGERS

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR Burger
    185
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    195
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (G, L*, V)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • Pommes frites
    (VG)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

DESSERT

  • Vanille panna cotta
    95
    rabarber - crumble (L, G*)
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 
  • Østerbrogade 106
    2100 København Ø
  • +45 31311340
  • obro@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 01:00
  • Fredag
    11:30 - 01:30
  • Lørdag
    11:30 - 01:30
  • Søndag
    11:30 - 23:00

Køkkenet er lukket hver dag fra 16:00-17:00.
All day menu kan bestilles fra 11:30 til 22:00 (mandag til lørdag).
Søndag kan den bestilles fra 11:30 til 21:00

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat