SELSKABSMENUER
Menuen skal bestilles af hele bordet. Alle anførte retter serveres, med mindre et tillægsvalg er indikeret.
SHARING MENU 1
425,-
-
SNACKS
-
Dansk økologisk stracciatellaradicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Nordafrikansk-marineret kyllingebrysturtesalat - granatæble - citron
-
SIDE ORDERS
-
Salt-bagte rødbederbalsamico - olivenolie - sprød quinoa - mizuna
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise (V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
SHARING MENU 2
445,-
-
SNACKS
-
Dansk økologisk stracciatellaradicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L)
-
Røget lakserillettedild - æble - peberrod (L)
-
Carpaccio af oksehasselnødder - Vesterhavs-ost - krydderurter - olivenolie (L*, N*)
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Short ribsKorean BBQ - grillet lime
-
SIDE ORDERS
-
BroccoliGoma dressing - forårsløg - chili - sesam (G, V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise (V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
OPTION MENU
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili - chimichurri (V)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Nordafrikansk-marineret kyllingebrysturtesalat - granatæble - citron
-
Eller
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr.Danmark - økologisk
-
SIDE ORDERS
-
Grønne bønnersenneps-vinaigrette - persille - rødløg (V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Pebersauce (L)
-
Béarnaise (V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
-
385 (KYLLINGEBRYST)
-
465 (RIB-EYE)
-
495 (OKSEMØRBRAD)